Introductie De Filmende Fietser

welkom bij De Filmende Fietser

Welkom op de website van De Filmende Fietser! Zoals de naam al zegt, ben ik een fietser die filmt. Van alledaagse fietstochtjes tot mooie, leuke routes en nieuwe, innovatieve en bijzondere fietsinfrastructuur.

Het filmen tijdens mijn fietstochten is een tijd geleden als hobby begonnen. Een hobby waarin ik steeds meer aardigheid krijg en waarop ik ook steeds vaker reacties krijg. Van mensen die al jaren niet meer in Utrecht wonen (waar ik woon en ook mijn meeste filmpjes maak) en weemoedig worden bij het zien van de beelden uit de stad, tot fietsliefhebbers wereldwijd die vaak met jaloerse blikken kijken naar wat wij als land op fietsgebied te brengen hebben.

Gezien het groeiend aantal filmpjes en de groeiende belangstelling liep ik al een tijdje rond met het idee om de filmpjes te bundelen op een website, maar dat was er tot nu toe nog niet van gekomen. Voornamelijk door gebrek aan tijd. Net terug van vakantie kwam echter een mooie aanleiding om er nu maar eens werk van te gaan maken. Wat die aanleiding was? Daarover een andere keer meer…!

Op mijn site vind je natuurlijk vooral fietsfilmpjes, maar af en toe maak ik ook filmpjes tijdens wandelingen, mooie autoritten of (timelapse)filmpjes waarbij mijn camera op een vast punt gemonteerd is. Ook die vind je op deze website. De komende tijd werk ik verder aan mijn site en zal je hier steeds meer materiaal terugvinden. Veel filmpjes heb ik overigens al eens gedeeld via mijn privé-twitter account, maar deze website geeft me de ruimte om meer over mijn filmpjes te vertellen dan de 280 beschikbare tekens op Twitter.

Ik hoop dat je geniet van mijn filmpjes!

De Filmende Fietser

Utrecht, augustus 2021

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *